Avon Katalog

Avon Ağustos Kataloğu 2013

Avon Ağustos kataloğu 2013 sayısı ile, sıcak yaz günlerindeki muhteşem kozmetik kampanyalarına devam ediyor. Kataloğun ilk sayfalarında uygun fiyatlı indirimler göreceksiniz. Bu bölümde Avon kataloğu içindeki en çok satan ürünler harika fiyatlardan satılıyor.

Avon Ağustos Kataloğu 2013’de Neler Var? 

İlk sayfalarda yaza özel fırsatlar başlığı altında öncelikle rahatlatıcı etkili banyo köpükleri göze çarpıyor. Sadece 5,90’dan satılan bu banyo köpükleriyle yaz banyolarınızı müthiş bir keyfe dönüştürebilirsiniz. Hemen sonra gelen ürün ise sıcak yaz günlerinde bile 24 saate varan koruma sağlayan deodorantlar ve saçlarınıza doğal bakım yapabileceğiniz şampuanlar. Bunların yanısıra Avon Ağustos kataloğu 2013 ile muhteşem kokularla ferahlama fırsatı bulurken, bakımlı görünmenin sırrını Avon’un mini rujlarıyla yakalayabilirsiniz. Üstelik bu ürünlerin her birine sadece 3,90-6,90 TL arsasındaki fiyatlarla sahip olmanız Avon K8 kataloğu 2013 ile mümkün.

Yaza Özel Avon Kataloğu Ürünleri 

blankYaza özel avon sun ürünleri %40 indirimlerle satılıyor. Bunun yanısıra Avon Sun ürünlerinden 2 adet almanız durumunda, oldukça şık bir güneş gözlüğünü de 9,90’a alma fırsatı bulmuş oluyorsunuz. Gözlüğün fotoğrafını avon kataloğu içerisinde net bir şekilde görebileceğiniz gibi, hemen sağdaki küçük fotoğrafta da görebilirsiniz. Şahsen bizim zevkimize hayli hitap etmiş durumda.

Avon Sun ürünleri de yaz boyu güneşle olan mücadelenizde cildinizin ihtiyaç duyduğu her şeyi size sağlayazak. Hassas cilt tiplerinde dahi yüksek koruma sağlayan ürün çeşitleri mevcut. Bu ürünlerle cildinizi güneşin zararlı UV ışınlarından yüksek oranda koruyarak doğru ve ideal bir bronzlaşma sağlamış olacaksınız. Avon Ağustos kataloğu 2013 içerisindeki 18 adet ürün çeşidi ile Avon Sun seriisi yaz boyunca en iyi dostlarınızdan birisi olacak.

Avon K8 kataloğu 2013 içeirisinde ilginç bir ürün de yer alıyor. Siyah noktaları gidermede devrim niteliğinde bir Avon ürünü bu. Siyah nokta gidermede genelde tonik türü kozmetik ürünlerinin kullanımına alışkınızdır. Fakat bu yeni ürün her iki tarafında özel bir uç tasarımıza sahip çubuk yapısında bir ürün. Bu yeni ürünler tek bir hamlede siyah noktalarınıza elveda diyeceksiniz. Avon Ağustos kataloğu 2013 ürünleri arasında bu yeni ürünü mutlaka denemenizi öneriyoruz. Yeni bir katalog döneminde daha görüşmek dileğiyle, hoşçakalın.

 

 


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 12 YORUM
  1. blank seher dedi ki:

    bızımle bu keyifli isi yapıp bizimle
    calısmak ısteyen arkadaslar bıze ulasın

    1. blank Anonim dedi ki:

      bn siparıs vermek istiyorum nasıl werebılırım postaneye gelmesını ıstıyorum olur mu nasıl olur ve nasıl yapıcam

  2. blank seher yüce dedi ki:

    Selam arkadaşlar bizimle calışmak ısteyen ve avona üye olmak isteyen herkesi bekliyoruz. 🙂

  3. blank ben ben dedi ki:

    4.sf de olan 2.50 tl ye şampuanı aldm ama nasıl kullanılır

  4. blank esra sahin dedi ki:

    k8 kataloğu son gını ama sipariş verebilrmym

  5. blank Muhcet Müjde Uslu dedi ki:

    Selam ben yakında aranızda olacam üye oldum ne yapacağımı bilmiyorum yakında bende sipariş alacam verecem şimdiden ilginize alakanıza teşekkürler

    1. blank seher yüce dedi ki:

      Müjde hanım kaç aydır üyesiniz avona

  6. blank aslı çeçen dedi ki:

    bu kataloğun son sipariş günü ne zaman ?

  7. blank leyla Şenol dedi ki:

    kargo parası da varmı ?

  8. blank beren dedi ki:

    kargo ücreti alıcıyamı ait

    Admin Notu: Evet, Avon Ağustos kataloğu 2013’de de daha önce diğer kataloglar için de belirttiğimiz gibi, kargo firması kapıda ödeme ücreti olarak yaklaşık 6 TL almaktadır ve bu alıcıya aittir.

  9. blank ayşe dedi ki:

    Şimdi sipariş versek olur mu ?

    Admin: Sipariş vermek için 12 Temmuz’u bekleyin.

BİR YORUM YAZ